ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت بازدید استاندار خراسان رضوی و معاون رئیس جمهور از محل برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی در مشهد
سرخط خبرها

توپ در زمین روسیه | واکنش رهبران اروپا به توافق مهم آمریکا و اوکراین

  • کد خبر: ۳۲۱۵۷۸
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
توپ در زمین روسیه | واکنش رهبران اروپا به توافق مهم آمریکا و اوکراین
سران و مقام‌های ارشد اروپا در استقبال از توافق آمریکا و اوکراین برای آتش‌بس ۳۰ روزه با روسیه، آن را گامی به سوی صلح توصیف و اعلام کردند که اکنون توپ در زمین روسیه است.

به گزارش شهرآرانیوز، اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا و آنتونیو کوستا رئیس شورای اروپا سه‌شنبه شب در پیام مشترکی که در حساب‌های آنها در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، اعلام کردند: ما از گفت‌و‌گو‌های آمریکا و اوکراین در جده عربستان از جمله پیشنهاد توافق آتش‌بس و ازسرگیری کمک اطلاعاتی و امنیتی آمریکا به اوکراین استقبال می‌کنیم.

فون در لاین و کوستا افزودند: این تحولی مثبت است که می‌تواند گامی به سوی یک صلح جامع، عادلانه و پایدار برای اوکراین باشد. اکنون توپ در زمین روسیه است. اتحادیه اروپا آمادگی دارد با همکاری سایر شرکا نقش کامل خود را مذاکرات آتی صلح ایفا کند.

کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ایکس نوشت: از گفت‌و‌گو‌های آمریکا و اوکراین در جده خصوصا در مورد آتش‌بس و از سرگیری کمک اطلاعاتی و امنیتی آمریکا به اوکراین و همچنین در زمینه بشردوستانه استقبال می‌کنم.

وی ادامه داد: توپ مثل همیشه در زمین روسیه است. اتحادیه اروپا نقش خود را برای دستیابی به صلحی پایدار و عادلانه به طور کامل ایفا می‌کند.

روبرتا متسولا رئیس پارلمان اروپا نیز در ایکس نوشت: توافق آمریکا و اوکراین در جده پیشرفتی مهم و گامی به سوی صلح پایداری است که همه ما برای آن تلاش کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: ترامپ و زلنسکی زمینه مشترکی برای حرکت به جلو یافته‌اند. اکنون توپ در زمین روسیه است. اروپا همچنان به تلاش‌های خودمان برای پایان دادن به این جنگ به شیوه‌ای که منجر به صلحی واقعی، عادلانه و پایدار شودو، ادامه خواهیم داد.

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه هم با استقبال این توافق در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اکنون توپ کاملا در زمین روسیه است.

وی تاکید کرد: فرانسه و شرکایش به یک صلح پایدار و محکم که با ضمانت‌های مستحکم به اوکراین پشتیبانی شود، متعهد می‌مانند.

جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ایتالیا از تلاش‌های آمریکا به رهبری ترامپ برای دستیابی به صلحی عادلانه که متضمن امنیت طولانی‌مدت برای اوکراین باشد، کاملا حمایت می‌کند. اکنون نوبت تصمیم‌گیری روسیه است.

آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان در ایکس نوشت: نتیجه گفت‌و‌گو‌های اوکراین و آمریکا می‌تواند نقطه عطفی در خواست اوکراین برای امنیت و صلح پایدار باشد. آلمان به همراه شرکای خود از مردم اوکراین در ادامه این مسیر حمایت خواهد کرد. اکنون به روسیه بستگی دارد که به جنگ تجاوزکارانه خود پایان دهد.

دونالد توسک نخست وزیر لهستان نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها و اوکراینی‌ها گام مهمی به سوی صلح برداشته‌اند. اروپا آماده است به دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار کمک کند.

استارمر نخست وزیر انگلیس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: من از این توافق به گرمی استقبال می‌کنم و به دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی رئیسان جمهور آمریکا و اوکراین بخاطر این پیشرفت قابل توجه تبریک می‌گویم.

وی افزود: اکنون روسیه نیز باید با آتش‌بس موافقت کرده و به درگیری‌ها پایان دهد.

جان لیهی وزیر دفاع و دیوید لمی وزیر خارجه انگلیس نیز با انتشار پیام‌های جداگانه در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کردند که اکنون توپ در زمین روسیه است.

لیهی نوشت: این خبری بسیار مثبت و گامی بلند به سوی مسیر صلح است.

وی افزود که کشور‌های اروپایی روز چهارشنبه در نشستی در پاریس «تلاش ما برای کمک به اوکراین به منظور حصول صلحی پایدار و عادلانه را تسریع خواند کرد.»

لمی نیز نوشت که «هفته جاری با شرکای خود در گروه هفت برای حرکت به سمت صلحی عادلانه و پایدار برای اوکراین همکاری می‌کنیم.

مذاکرات صلح میان آمریکا و اوکراین سه‌شنبه در جده عربستان برگزار شد و در پایان، کی‌یف اعلام کرد که یک آتش‌بس ۳۰ روزه با روسیه را خواهد پذیرفت، مشروط به اینکه مسکو نیز این پیشنهاد را بپذیرد و به‌صورت همزمان اجرا کند.

در این نشست که بیش از هشت ساعت به طول انجامید، مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا و مایک والتز مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کردند که اوکراین تعهد خود به صلح را نشان داده و اکنون پاسخ روسیه تعیین‌کننده خواهد بود. روبیو در این رابطه گفت: توپ اکنون در زمین مسکو است. امیدواریم که آنها به صلح پاسخ مثبت دهند.

والتز نیز تأکید کرد که اوکراین گام‌های مشخصی برای پایان دائمی جنگ برداشته و پیشنهادات ملموسی ارائه کرده است. به گفته او، در نتیجه این پیشرفت، رئیس‌جمهور ترامپ تصمیم گرفته است که توقف کمک‌های نظامی و امنیتی به اوکراین را لغو کند.

زلنسکی نیز با بیان اینکه کی‌یف پیشنهاد آتش‌بس «کامل» ۳۰ روزه را پذیرفته است، گفت که آمریکا باید روسیه را نیز برای پذیرش این طرح «متقاعد» کند.

رئیس جمهور اوکراین تاکید کرد: پیشنهادی از سوی طرف آمریکایی برای آتش‌بس کامل ۳۰ روزه ارائه شد که نه تنها شامل موشک‌ها، پهپاد‌ها و بمب‌ها و دریای سیاه است بلکه تمام خط مقدم جنگ را شامل می‌شود.

بر اساس بیانیه مشترک اوکراین و آمریکا، کی‌یف با پیشنهاد واشنگتن برای برقراری آتش‌بس موقت و فوری ۳۰ روزه موافقت کرده است و در صورت پذیرش و اجرای آن از سوی روسیه، می‌توان این آتش‌بس را تمدید کرد.

آمریکا همچنین موافقت کرد که توقف ارائه اطلاعات به اوکراین را لغو کرده و دوباره کمک‌های امنیتی به اوکراین ارائه دهد.

مذاکره‌کنندگان در جده توافق کردند که در اسراع وقت به توافق جامعی در مورد بهره‌برداری از منابع معدنی حیاتی اوکراین دست پیدا کنند.

۳۱۵، ۳۱۵

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->